Home De Avalon Pagina's Grotten in Belgie The Avalon Pages Caving in Belgium

Custom Search
 


Ecological Chemistry:


Caving & Climbing gear:

Outdoor and Innovation

Gemeente Edegem:

 
SDWorx:


Omhoog/Up

Hotnews Welkom bij Avalon! Wat doen wij? Jaaroverzichten Jaar tot Jaar Straffe verhalen Europese grotten Onze ontdekkingen Grotbescherming Techniek Software Memoires holenmens Explo's Anialarra Fotogalerijen Artikels & Docs De Avalon Flash Video Zone

DE AVALON FLASH
Avalon's clubblad


Avalon heeft een clubblaadje, de Avalon Flash, dat zowat om de 6 weken verschijnt. Het is een pretentieloos ding, niks hoogstaand dat gauw-gauw wordt gemaakt van zodra er voldoende tekstjes zijn. De redactie is ook al heel compact: Dagobert en Paul.

Het staat boordevol supergeheime informatie over onze laatste ontdekkingen, over onze pseudo-illegale praktijken, het is de ideale plaats om andere clubs en speleo-personaliteiten te kakken te zetten (en dat gebeurt regelmatig :-) ) en dus kan het onmogelijk "extern" gepubliceerd worden.

Maar, eigenlijk is dat dan weer jammer want er staat toch wel eens iets in dat ook anderen kan interesseren, en daarbij geeft het een goed idee van wat er reilt en zeilt binnen de club. Dus, voortaan vind je hier dan toch de Avalon Flash! In gecensureerde versie weliswaar, maar dat is beter dan niks. Veel leesgenot.

 

 

 

 


 

Contacteer/contact us:  SC Avalon vzw
Privacy beleid: Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link: http://www.google.nl/privacy_ads.html